Domácí játrové sušenky

Publikováno: 7.10.2013
Autor: Lucie Šafránková
Zdroj: -
Foto: Lucie

Na domácí játrové sušenky si připravíme: 

500g kuřecích jater

500g ovesných vloček

1 -2 vejce

1 stroužek česneku/lžička sušeného medvědího česneku/nastrouhaná mrkev 

Kuřecí játra, ovesné vločky, vejce a česnek rozmixujeme. Plech vyložíme pečícím papírem a natřeme rovnoměrně hmotu. Pečeme v troubě na 150 - 175 stupňů cca 10 - 15 minut. 

Necháme zchladnout a nakrájíme. Uchováváme v ledničce nebo v případě většího množství můžeme zamrazit. 

Kam dál: 

Barunka – můj útulkový canisterapeut

Adam na kolena padám

Online hra - Smart dogs

Než si pořídíš štěně

Probíhající sbírky

Všechny články z této rubriky...